Hvem er vi?

 

  Hovedside | Hvem er vi | Aktiviteter i gruppa | Dikt | Logoen vår |

 

 

Øyvind

Øyvind er en allsidig kar som liker friluftsliv og fotografering. Han deler sine opplevelser med oss gjennom bildekavalkader på PCen sin. Han har også reist litt rundt og holdt foredrag om sin situasjon etter at han fikk slag. Bl.a. har han hatt den ære å holde foredrag for Dronning Sonja. Han jobber på Parabolflua i Harstad der han får brukt sin kompetanse innen friluftsliv samtidig som han får hentet inspirasjon til nye utfordringer. Han har stor skyld i at "de slagferdige" ofte er ute på tur, godt støttet av Marit.

Marit

Marit er den barnsligste av oss alle, og på en positiv måte får hun oss til å gjøre ting vi ellers ikke tør gjøre. Med bakgrunn i sitt yrke som spesialpedagog, er hun også flink til å stille spørsmål som får igang den gode samtalen i gruppa. Hun var elev ved kunstskolen på Andenes for å restaurere seg etter slaget. Der hadde hun 1 år asvsporing før hun "vendte tilbake til virkeligheten og gårdskjerringlivet hjemme", som hun sier. Bl.a. laget hun et bilde som hun kalte "Tilbake til virkeligheten" det året. Hun har også tatt initiativ til at vi har malt og tegnet litt i gruppa.

Gerd

Gerd er den mest slagferdige av oss alle. Hun er ei rivandes kjærring fra Lofoten som kaller seg selv for et "tregrev". Hun er avslappet til livet og tar ikke seg selv så høytidelig. Flink med ord er hun og. Lofotdialekten har hun beholdt, og ofte høres ord som ingen av oss kjenner til, og som bringer fram mye latter. Bl.a. hevder hun også at hun er et "betthål". Det vil si at hun er flink til å kjefte. (Noe vi ikke har opplevd i gruppa).

Esten

Esten er en humørfylt kar. Han er også avslappet til livet og alltid i godt humør.Han har mye å lære oss andre om det å godta situasjonen som den er og prøve å leite etter det positive i tilværelsen. Han elsker å farte rundt i sin Toyota RAV for å oppleve nye steder. I Saldalen har han Lavvo og på Sætran har han hytte, og de slagferdige innviteres ofte dit. Han sitter i styret for Kveøyforbindelsen, og har stor skyld i at det snart er bru mellom Kveøy og fastlandet.
Nina Nina er veilederen i gruppa. Hun er flink til å lede gruppa vår og  er pådriver til varierte aktiviteter, samtaler og turer med og uten overnatting. Hun er født og oppvokst i bygda, så hun kjenner de slagferdige godt, noe som føles trygt for gruppemedlemmene. Hun verner om gruppas "åpenhet".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Denne side er sist oppdatert 23.02.2009 av Nina J. Öztürk Johansen.


 

Flere av deltakerne i gruppa har bidratt til at vi har fått snekret disse hjemmesidene. Noen av oss har gjennom dette arbeidet fått skrivetrening og lært noe om det å lage hjemmesider. Andre har bidratt med foto, dikt og ideer til hva vi skulle ha på sidene våre.